Verkoop uw hotel

House of Hotels is het platform waar beschikbare hotels overzichtelijk worden gepresenteerd. U, als verkoper, betaalt alleen uw advertentiekosten en bent toch verzekerd van een professional die de koop/verkoop transactie begeleidt. De advertentiekosten bedragen slechts € 979,= excl. BTW voor een jaar.

Al onze advertenties worden middels een “blind profile” op gangbare websites (Fundainbusiness, horecasite, Houseofhotels.nl) geplaatst. Niemand zal weten dat u overweegt uw hotel te verkopen. House of Hotels benadert haar bestand van actieve zoekers die zij bijstaat in de aankoop van een hotel.

Stap 1: Contact.

Vul het contactformulier in. Wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen wij alles over de mogelijkheden en werkwijze.

Stap 2: Adverteren online.

Als u na het gesprek besluit om van onze diensten gebruik te maken verzamelen wij alle informatie over uw hotel. Op deze manier kunnen wij de potentiële koper straks uitvoerig informeren.

Wij maken een anoniem profiel aan van uw bedrijf. Potentiële kopers ontvangen na het tekenen van een NDA de informatie over uw hotel. De informatie wordt weergegeven in een professioneel opgemaakt factsheet.

Stap 3: Close the deal!

Na het voeren van de onderhandelingen vertalen wij deze in een koopovereenkomst. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de overdracht.

"Ik betaal alleen voor de advertentie, maar heb toch de kennis van een professional tot mijn beschikking."